UITNODIGING INFOMARKT zondag 15 oktober 2017 13.00 - 17.00 uur
VOORONTWERP  MASTERPLAN ABDIJ VAN VLIERBEEK
Beste bewoners van Kessel-Lo, De stad Leuven onderzocht welke invulling en bestemming de Abdij van Vlierbeek op korte en lange termijn kan krijgen. In het voorjaar van 2017 luisterden we daarvoor al naar de ideeën van de buurt. We kregen ondertussen ook advies van andere gebruikers en partners van deze erfgoedsite. Het ontwerpteam verwerkte al deze opmerkingen in een voorontwerp masterplan. Dit voorontwerp masterplan geeft een kader van richtlijnen en ambities. Zo kan de Abdij van Vlierbeek uitgroeien tot een ontmoetings- en ontspanningsplek in een groene omgeving, met veel aandacht voor het eeuwenoude erfgoed. We stellen dit voorontwerp masterplan graag aan jullie voor. We nodigen jullie daarom uit op een infomarkt op zondag 15 oktober in de kerk van de Abdij van Vlierbeek. Hopelijk tot dan! Met vriendelijke groeten stad Leuven
INLOOPMOMENT PRAKTISCH • Zondag 15 oktober 2017 • 13.00 - 17.00 uur • Kerk Abdij van Vlierbeek  Je kan vrij in- en uitlopen.    Schepen      van      monumentenzorg        Dirk      Vansina      en      medewerkers   van    de    stad    zijn    aanwezig    om    je meer uitleg te geven.  
Communicatie stadsvernieuwing stad Leuven - infohuis@leuven.be - tel. 016 27 22 33 Vanaf 16 oktober vind je de info over het voorontwerp masterplan ook terug op www.leuven.be.